Îmbrățișează-ți iubirea de sine,
frumusețea, bucuria și ințelepciunea
Înscrie-te
Antrenez femei antreprenor
Pentru performanță ridicată în afaceri
Contactează-mă
Cred tin toată inima
Că ești mult mai puternică decât realizezi
Contactează-mă
Independența financiară
Ghid complet pentru femeile puternice
Contactează-mă
Previous slide
Next slide

Descoperă-ți sinele autentic prin oglindirea celor 7 arhetipuri ale zeițelor grecești și a puterii pe care o manifesta asupra ta prin intermediul harții natale

Acest retreat unic este o adunare intimă de 4 zile pentru 16 femei care doresc să reia legătura cu sinele lor autentic prin mișcarea autentică zilnică, yoga și ateliere de integrare a arhetipurilor zeițelor grecești ce domina fiecare hartă astrologică natală.

Vom crea un spațiu de vindecare pentru a-ți facilita propria transformare prin întărirea conexiunii cu corpul tău, cu esența ta și cu tine însăți ca femeie. Această retragere te va ajuta să manifestați o viață plină de bunăstare, recunoștință și iubire, precum și…

Abilitatea de a te îndrăgosti de tine din nou sau pentru prima dată.

Arhetipurile zeițelor grecești

reprezintă toate aspectele psihicului feminin , atât lumina, cât și umbra. Fiecare poate oglindi diferite aspecte ale tale și fiecare poate ieși la lumină în diferite etape ale vieții tale. Harta natală îți va arăta exact care dintre aspectele vieții tale sunt vulnerabile, dar și care sunt zeițele care te susțin pe parcursul întregii tale călătorii prin această viață.

Arhetipurile zeițelor grecești ca și ghizi spirituali/astrali ne susțin în timp și spațiu pentru a ne defini pe noi înșine, pentru a înțelege căile devenirii noastre, dar și locul în comunitatea din care facem parte. Pe scurt, ele ne dezvăluie adevăruri intime despre noi înșine, adevăruri care reprezintă cheia autocunoașterii și a integrității.

Cea mai bună parte este că....

Putem experimenta această trezire a sufletului în Poiana Brasov/Plaiul Foii/Bușteni, una dintre cele mai încărcate energetic pozitiv din România. Locația a fost aleasă cu intenție, deoarece lumina răsăritului de toamnă și  măreția masivă a munților întruchipează întreaga esență a feminității personale, susține procesul de transformare și întinerire a corpului și revigorează sufletul.

Această retragere te va ajuta să...

te conectezi cu corpul și intuiția

descoperi, explorezi și exprimi sinele autentic

vindeci relația cu subtilitatea feminină a corpului tău

te integrezi într-o comunitate de surori ce se sprijină și se iubesc

îmbrățișezi întregul în toate aspectele identității tale feminine

adâncești dragostea pentru multiplele aspecte ce te întregesc ca femeie

binecuvântezi frumusețea interioară, bucuria și înțelepciunea

te bucuri de viață la maxim

Ghizii tăi

Buna! Noi suntem Daniela și Andreea Ungureanu și îți vom asigura ghidarea prin această călătorie de transformare interioară și exterioară.

Daniela Ciobotar

Eu, Daniela, mi-am dedicat viața descoperirii și iubirii tuturor părților mele, vindecării relației mele cu feminitatea și corpul meu, dar și onorării identității mele de femeie ca apoi să pot aplica toată această cunoaștere experimentată și asumată și în relația cu clientele mele. Cu o experiență de 20 ani in psihologie, lucrul cu emoțiile și cu grupurile, azi mă bucur de fiecare oportunitate în care pot ajuta chiar și o singură femeie să se nască și să renască în propria viață, atât pentru bucuria ei cât și a celor ce o înconjoară în scurta călătorie prin ceea ce numim viață pe Pământ!

În retragerea noastră, voi împărtăși cunoștințele, instrumentele și experiențele care mi-au conturat călătoria de transformare de la stima de sine scăzută, ura corporală, depresie și patimi la îndrăgostirea de mine însămi și acceptarea totului ca întreg și complet.

Dacă eu am putut să o fac, știu că și tu poți.

Andreea Ungureanu

Iar eu sunt Iluș și vin în întâmpinarea voastră pentru a vă însoți și ghida în această călătorie intensă, frumoasă, extenuantă și uneori înfricoșătoare, pe care o numim viață.

Misiunea mea este de a vă ajuta să vă înțelegeți puterea sinelui interior și a susținerii pe care o primiți de la divinitate prin intermediul astrelor. Tocmai de aceea susțin și îmbrățișez această contopire a eternului feminin cu prezentul prin acordarea la ritmul Universului și am să vă introduc în tainele astrologiei pentru a vă ghida în transformarea autentică a sinelui din perspectiva destinului scris în harta natală.

Astrologia este pasiunea mea și vă asigur că va fi o bucurie să descoperim împreună particularități subtile prin care planetele se întorc la noi ca și arhetipuri mitice ce ne roagă să le înțelegem mesajele și să le exploatăm spre beneficiul nostru și a celor ce fac parte din viața noastră.

 

Dacă eu am putut să o fac, știu că și tu poți.

Acum este timpul! Transformă-te!

„Viața ne oferă oportunități repetate de a face față la ceea ce ne temem, la ceea ce trebuie să devenim conștienți sau la ceea ce trebuie să stăpânim.

Calea devenirii nu este liniară și nu se termină niciodată.

Nu are un scop și nici un destin.

Să îmbrățișăm transformarea continuă. Să mori (simbolic) și să renaști din nou, și din nou, și din nou.”

Jean Shinoda Bolen – „Zeițele în fiecare femeie”

O experiență a retragerii pentru întregirea ca femeie

Draga mea, e timpul să te îndrăgostești de tine însăți

În fiecare dimineață ne începem ziua cu o practică de yin-yoga pentru a ne reînnoi în esența ființei noastre. Lasăm sunetele pădurii să ne extindă conștiința și să ne conecteze cu centrul ființei noastre.

După fiecare atelier ne bucurăm de timpul liber pentru a ne încărca cu vitalitatea pădurilor ce ne înconjoară și a lăsa natura să trimită mesaje auzite doar de noi. Folosește explorarea mișcării autentice creând un spațiu sigur, fără judecăți, în care să te simți liberă să te miști și să asculți înțelepciunea corpului tău.

În acest fel, îți extinzi abilitatea de a înțelege multiplele perspective pe care fiecare arhetip le dezvăluie pentru vindecarea și creșterea ta.

Educație

Eu sunt Daniela Ciobotar – Master Trainer Out of Drama, Trainer P.C.M, absolventă a Facultății de Psihologie.
În fiecare zi lucrez cu oamenii care sunt sau nu antreprenori, dar care sunt motivați de o dorință comună: să trăiască viața în cel mai bun și autentic mod posibil pentru ei.
Temelia profesională o constituie Facultatea de Psihologie, urmată de 4 ani de formare în calitate de terapeut alături de o școală de profil din Franța, două certificări ca trainer și coach din UK – toate depășind 38.000 euro. Studiile m-au format și m-au ajutat să mă transform într-un catalizator de performanță pentru clienții mei.

Experiență

Am certificat traineri în Ungaria, Turcia, Alger, România.

Am susținut gratuit peste 200 de cadre didactice din toată țara cu sesiuni de training și coaching.

Am creat ”Summer Camp Retreat” și timp de 7 ani am organizat tabere de grup cu focus intensiv pe sondarea propriei persoane (singura excepție a fost anul de pandemie)

În paralel, am lucrat individual cu femei dornice să își schimbe cariera sau doar să își scaleze afacerea.

Datorită acestor cunoștințe și a orelor de lucru cu propria persoană, azi mă bucur de libertatea obținută prin forțe proprii. Datorită acestor formări îmi pot ghida clienții să își crească profitul afacerilor chiar din fața calculatorului. 

Experiențele profesionale din ultimii 4 ani m-au făcut să iau decizia de a lucra structura și de a pune cap la cap informațiile pentru a crea Independența financiară, ghid complet pentru femeile de afaceri.

După 20 de ani de antreprenoriat, dintre care 10 ani am activat în domeniul dezvoltării personale, sunt încrezătoare să te invit alături de mine pentru a învăța cum să obții performanță și succes în afacerea ta.

Hai să ne cunoaștem!

Business Women Academy este grupul in care vei întâlni câteva sute de femei la fel de extraordinare ca tine, este locul în care eu ofer informații complementare, resurse și sesiuni de training ce te pot ajuta să îți crești impactul și să faci lucruri extraordinare în afacerea ta. Vino și salută-ne!

Contact

succes@danielaciobotar.ro
Str. 13 Decembrie Nr. 17, Brașov, România