Choose Brave Summer Camp!

Te-ai trezit vreodata ca te compari cu ceilalti si esti nemultumit? Pana si ideea de a te compara te nemultumeste? Te simti neglijat, tradat in vreun fel sau, poate, nedreptatit in viata de zi cu zi? Stii? Suntem multi in lumea asta cei care ne luptam cu rusinea sau cu teama ca nu suntem suficient de buni; cei care suntem intr-o permanenta comparatie cu ceilalti, comparatie din care noi iesim de obicei prost. Ba, mai mult, ramanem si cu neincrederea ca altii pot face lucrurile la fel de bine ca noi... La baza acestor credinte, exista rani profunde pe cale le-am suferit in primii ani ai copilariei, cu care am invatat sa convietuim, dar care ne dicteaza inconstient alegerile. Cum ar fi pentru tine daca le identifici si poti intrerupe cercul vicios al pattern-urilor, daca nu te mai lasi condus de aceste rani si treci la volanul propriei vieti?


Choose Brave Summer Camp

Timp pentru tine

Ani de zile am avut un puternic sentiment ca anumite lucruri sau intamplari se tot repeta in viata mea si din teorie stiam ca e un semn, dar atat. Cunosti sentimentul? Tu ai trait aceasta senzatie? Acum stiu sa iti spun ca acestea sunt semnele clare ale unor tipare de viata care se tot repeta pana reusim sa le intelegem. Asa ca te invit sa le descoperim si intelegem impreuna.

Daca ai impresia ca anumite lucruri sau intamplari se tot repeta in viata ta, e semn ca urmezi inconstient niste tipare. Vino sa le descoperi impreuna cu noi pentru a-ti da voie sa te bucuri de o viata frumoasa, cu alegeri care sa te faca fericit. In fiecare an, vara devine un timp pentru noi si explorare personala. Asadar, te invit la Summer Camp pentru a lucra impreuna pe nevoile interioare sau ale sinelui, daca rezonezi mai bine cu termenul: iubire, relationare sanatoasa, comunicare la nivel profund. Pe scurt, este un interval acordat “igienei emotionale”.


Choose Brave Summer Camp reprezinta o saptamana pe care o ofer si o recomand celor care sunt dispusi sa se uite catre sine, sa priveasca dincolo de exterior, pentru a crea o noua realitate in care sa se regaseasca intr-un mod autentic si sa traiasca in armonie cu sine. Ceea ce va propun este un accelerator de reactie si trairi prin atentia acordata spatiului ales, conditiilor de lucru, temelor si metodelor alese si grupului format, astfel incat sa vindecam aceste rani de mai sus si sa le intelegem limbajul.

Ce facem in Summer Camp?

Summer Camp
Vom lucra cu cele 5 rani care nu se vad si cu cele 5 limbaje ale iubirii
Summer Camp
Vom explora propriile nevoi si ne vom uita la tipurile de probleme din viata noastra
Summer Camp
Vom invata tehnici din Process Communication Model si Leading out of Drama pentru a sti cum sa transformam conflictele in oportunitati de aprofundare a relatiilor personale si profesionale
Summer Camp
Vom face exercitii individuale si de grup pentru a ne ancora in prezent si a ne intelege mai bine reactiile

Asadar, acest timp e pentru tine:

  • Daca vrei sa te intelegi mai bine si sa lucrezi cu tine pentru a fi un profesionist mai bun, un prieten mai bun, un iubit mai bun etc.
  • Daca vrei sa inveti cum sa comunici pe limba celor din jurul tau pentru a avea relatii armonioase in orice context al vietii tale
  • Daca vrei sa inveti cum sa gestionezi conflictele si cum sa le folosesti intr-un mod productiv si sanatos
  • Daca vrei sa descoperi mai multe despre tine si cum iti poti imbunatati viata (personal si profesional)