Antrenez femei antreprenor
Pentru performanță ridicată în afaceri
Contactează-mă
Cred tin toată inima
Că ești mult mai puternică decât realizezi
Contactează-mă
Independența financiară
Ghid complet pentru femeile puternice
Contactează-mă
Previous slide
Next slide

Ce reprezintă
Psihologia Vârstelor?

 

Psihologia vârstelor studiază/ clarifică etapele de creștere ale copilului, în primii 7 ani de viață, etapă în care copilul învață cele mai importante emoții și modul în care se va raporta la ele ca adult: autonomia vs dependența, apartenența vs conexiunea, frica vs încrederea, pierderea vs soluții multiple, responsabilitatea vs independența, furia vs relația. Procesul dezvoltării psihice se realizează în etape ce reflectă traseul vieții umane. 

 

Înțelegerea comportamentelor și atitudinilor prin corelarea unor date specifice diverselor stadii de dezvoltare emoțională ne ajută să ne adaptăm la realitatea copilului nostru și ne oferă capacitatea de a ne analiza aptitudinile și de a evalua situațiile cu care ne confruntăm.

Capitolele cursului

Cursul ” Psihologia vârstelor” conține informații teoretice și exerciții practice pentru profesori și părinți. Cursul este disponibil în format online și poate fi accesat de acasă, în timpul disponibil celui care dorește să-l parcurgă și are următoarele capitole:

  • Capitolul 1 – 0 -9 luni
  • Capitolul 2 – 9- 18 luni
  • Capitolul 3 – 18 -24 luni
  • Capitolul 4 – 24 -36 luni
  • Capitolul 5 – 36 -48 luni
  • Capitolul 6  48 -60 luni

Completează formularul și înscrie-te la curs!

Enter your description
Lei 287
  • Folosește codul COPIL30 până pe data de 31 octombrie și obține 30% reducere!

Hai să ne cunoaștem!

Business Women Academy este grupul in care vei întâlni câteva sute de femei la fel de extraordinare ca tine, este locul în care eu ofer informații complementare, resurse și sesiuni de training ce te pot ajuta să îți crești impactul și să faci lucruri extraordinare în afacerea ta. Vino și salută-ne!

Contact

succes@danielaciobotar.ro
Str. 13 Decembrie Nr. 17, Brașov, România