Antrenez femei antreprenor
Pentru performanță ridicată în afaceri
Contactează-mă
Cred din toată inima
Că ești mai puternică decât realizezi
Contactează-mă
Independența financiară
Ghid complet pentru femeile puternice
Contactează-mă
Previous slide
Next slide
Antrenez femei antreprenor
Pentru performanță ridicată în afaceri
Contactează-mă
Cred tin toată inima
Că ești mult mai puternică decât realizezi
Contactează-mă
Independența financiară
Ghid complet pentru femeile puternice
Contactează-mă
Previous slide
Next slide

Despre mine

Bine ai venit în casa mea virtuală, draga mea! Sunt Daniela Ciobotar și sunt aici să îți fiu alături în drumul tău către performanța la cel mai înalt nivel.

Sunt strateg de afaceri și coach de performanță, instruită practic și tactic ca psiholog, sunt trainer certificat PCM și Master Trainer Leadership by Peter Druker.

Sunt o „mătușă super cool” (nu sunt cuvintele mele, dar le folosesc cu bucurie) a trei nepoate și un nepot. Sunt soția unui bărbat minunat și sclava unui cățel alintat.

Îmi place să ajut femeile să își atingă potențialul creativ și plentitudinea de a reuși într-o afacere care le hrănește sufletul și le asigură independența prin forțe propria.

Povestea mea

Cu mulți ani în urmă, când tocmai terminam liceu, am avut curajul să încep prima mea afacere. Nu am știut să o cresc corect și după primul an am închis-o. Totuși, a fost suficient să înțeleg că locul meu este în lumea antreprenorială.

Mi-am luat timp să termin școala și apoi am revenit în rândul oamenilor de afaceri. De data aceasta am dezvoltat o nouă idee și am crescut-o timp de 7 ani, atât din punct de vedere al numărului de angajați, cât și al cifrei de afaceri.

Îmi plăcea atât de mult ceea ce făceam, ce auzeam de la clienții noștri, încât am făcut o serie de greșeli majore din cauza ego-ului. Și ca să scurtez povestea, am pierdut tot în doar câteva luni. Mi-am pierdut sănătatea, bunurile, mi-am îndepărtat familia și prietenii, iar cel mai important lucru – mi-am pierdut încrederea în mine. Am ”ars” până la os și am ascuns cenușa. Apoi, într-o seară, am vrut să îmi iau o înghețată ca răsplată pentru eforturile făcute în ultimele zile și am constatat că eram atât de lefteră, încât nu mi-am permis nici o simplă înghețată de 3 lei.

M-am simțit rușinată până în adâncul sufletului meu, dar perfect conștientă că trebuie să schimb ceva – chiar în acel moment. Așa că am făcut o schimbare, chiar atunci, în acel moment de profundă durere. MI-AM FĂCUT O PROMISIUNE, am refuzat să mai fiu ”la pământ” încă o zi din viața mea și am decis să îmi accesez toată inteligența, cunoașterea și orice mai am nevoie pentru a readuce succesul în viața mea. ȘI AȘA AM FĂCUT. Astăzi, nu doar că mă bucur de o afacere mult mai potrivită sufletului meu, decât cea anterioară, o afacere care îmi oferă posibilitatea să lucrez cu o mulțime de femei talentate pe care le ghidez către scalarea succesului și crearea unui impact pozitiv asupra lumii, dar azi pot spune cu recunoștință că împreună schimbăm vieți!

Nimic nu mă bucură mai mult decât munca pe care o fac. Mă entuziasmează fiecare provocare cu care vii la mine, pentru că reprezintă o nouă oportunitate pentru dezvoltarea ta. Și pe măsură ce descoperi cine ești tu cu ADEVĂRAT și care îți este menirea în această lume, afacerea ta crește, iar tu te bucuri de independența financiară în calitate de femeie antreprenor.

De ce sunt super-femeia pe care o cauți?

Pentru că am trecut prin ceea ce experimentezi tu acum. Pentru că am finalizat ceea ce îți dorești și tu – să generez impact în viața a zeci de femei și să fiu foarte bine plătită. Deoarece cunosc și înțeleg puterea gândului + puterea acțiunii. Am o experiență de coach internațional de peste 20 de ani, experiență în psihologie și comportament uman. 8 ani de experiență ca trainer în corporații și peste 4 ani experiență în susținerea femeilor antreprenor în scalarea cu succes a afacerii lor.

Educație

Eu sunt Daniela Ciobotar – Master Trainer Out of Drama, Trainer P.C.M, absolventă a Facultății de Psihologie.
În fiecare zi lucrez cu oamenii care sunt sau nu antreprenori, dar care sunt motivați de o dorință comună: să trăiască viața în cel mai bun și autentic mod posibil pentru ei.
Temelia profesională o constituie Facultatea de Psihologie, urmată de 4 ani de formare în calitate de terapeut alături de o școală de profil din Franța, două certificări ca trainer și coach din UK – toate depășind 38.000 euro. Studiile m-au format și m-au ajutat să mă transform într-un catalizator de performanță pentru clienții mei.

Experiență

Am certificat traineri în Ungaria, Turcia, Alger, România.

Am susținut gratuit peste 200 de cadre didactice din toată țara cu sesiuni de training și coaching.

Am creat ”Summer Camp Retreat” și timp de 7 ani am organizat tabere de grup cu focus intensiv pe sondarea propriei persoane (singura excepție a fost anul de pandemie)

În paralel, am lucrat individual cu femei dornice să își schimbe cariera sau doar să își scaleze afacerea.

Datorită acestor cunoștințe și a orelor de lucru cu propria persoană, azi mă bucur de libertatea obținută prin forțe proprii. Datorită acestor formări îmi pot ghida clienții să își crească profitul afacerilor chiar din fața calculatorului. 

Experiențele profesionale din ultimii 4 ani m-au făcut să iau decizia de a lucra structura și de a pune cap la cap informațiile pentru a crea Independența financiară, ghid complet pentru femeile de afaceri.

După 20 de ani de antreprenoriat, dintre care 10 ani am activat în domeniul dezvoltării personale, sunt încrezătoare să te invit alături de mine pentru a învăța cum să obții performanță și succes în afacerea ta.

Hai să ne cunoaștem!

Business Women Academy este grupul in care vei întâlni câteva sute de femei la fel de extraordinare ca tine, este locul în care eu ofer informații complementare, resurse și sesiuni de training ce te pot ajuta să îți crești impactul și să faci lucruri extraordinare în afacerea ta. Vino și salută-ne!

Contact

succes@danielaciobotar.ro
Str. 13 Decembrie Nr. 17, Brașov, România